B I O G R A F I E

In de jaren zeventig was de Dizzy Man’s Band uit de Zaanstreek een begrip op de vele podia die ons land rijk was. Steevast zette de band onder de bezielende leiding van zanger Jacques Kloes de zaak op zijn kop met hun aanstekelijke vrolijke mix van rock en pop.

 

Daarnaast scoorde de Dizzy Man’s Band vele hits, iedereen boven de veertig zal zich knallers als “The Show (1973) of “The Opera” (1975), nummers met eeuwigheidswaarde, nog zeker herinneren! Deze beide grootste hits staan immers nog steeds in de Radio 2 Top 2000! Maar ook “Jumbo”, Matter of facts”, “Shocking”, “Dizzy on the rocks” en ”Tickatoo” liggen nog vers in het geheugen. Zanger Jacques Kloes bouwde een 7-mans formatie om zich heen, met als eikpunten oud Dizzy drummer Joop Tromp en zijn sinds jaren vaste collega, Johan Bouquet (zanger-gitarist). Ook zijn er natuurlijk de altijd aanwezige humoristische live-acts waar de Dizzy man’s Band ook bekend om stond, en met gerenommeerde muzikanten als Robin Feltkamp (Bas), Jan Doedens (Trompet), Bert Ramaakers(Sax), Hans Vos (Keyboard) en Marcel Wessel (Percussie) klonk de Dizzy man’s Band als vanouds.

 

Na het overlijden van Zanger Jacques Kloes op 2 april 2015 hebben de overige bandleden besloten om niet meer verder te gaan

met Dizzy Man's Band

 

Verdere informatie over Dizzy Man's Band

www.dizzymansband.nl